Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Pet hiljada evra za najbolju preduzetnicu

Preduzetnice i poljoprivrednice zainteresovane za robnu nagradu u protivvrednosti od pet hiljada evra, mogu se prijaviti na konkrus za izbor najbolje preduzetnice i najbolje poljoprivrednice, koji je raspistala Oportjuniti banka.

Promocija kampa ''Speak Up''

U klubu ''Route 66'' večeras u 20 sati će biti održana prezentacija kampa engleskog jezika simboličnog naziva ''Speak Up'', koji organizuje Udruženje Fokus.

Uskoro izdavanje kabina

Početkom aprila biće poznate cene zakupa kabina na Štrandu i cene dnevnih ulaznica, kažu u Gradskom zelenilu.

Uskoro tender za Žeželjev most

U zgradi Vlade Vojvodine danas je potpisan sporazum Vlade Srbije i Evropske komisije o finansijskoj podršci Evropske unije za realizaciju projekata vrednih 70,5 miliona evra.  

Kamioni kroz studentski kampus?

Savet univerziteta, ali i mnogi zaposleni na univerzitetu, zabrinuti su zbog mogućnosti da se Studentski grad iskoristi za rešavanje nagomilanih saobraćajnih problema Novog Sada.

Pozorište mladih ne zatvara Malu salu

Mala sala "Pozorišta mladih" neće biti zatvorena uprkos tome što je i poslednji rok za popravku elektroinstalacija istekao, a portparolka ove ustanove, Tijana Delić, potvrdila je za 021 da njihova popravka uskoro počinje.  

Očitavanje vodomera

Radnici "Novosadske toplane" očitavaće stanja na toplotnim brojilima i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mart od ponedeljka, 22. marta.

Pojačana kontrola letnjih bašti

Komunalna inspekcija će pojačati kontrolu kafića u narednim danima, kako bi se uverili da imaju rešenje o postavljanju bašte, najavio je glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev.